Inleiding

Dag Allemaal.

Dit jaar viert de Volvo 480 zijn 25e verjaardag. In het kader van het waardige vieren van deze kwart-eeuw organiseert de vereniging een bijzonder samen-zijn in en om Verdun 3, 4 et 5 juni 2011. Dit centrum van het collectieve geheugen van de eerste wereld-oorlog biedt ons de mogelijkheid verschillende historische monumenten van deze « grote oorlog » te bezoeken en tegelijkertijd het liefelijke landschap van de Maas te ontdekken met behulp van het road-book.

Een verjaardag is bij uitstek een familiefeest en dus zijn alle Volvos van harte welkom ongeacht model of bouwjaar. Onder bepaalde voorwaarden en na acceptatie van inschrijving door de organisatie zijn ook alle auto's die ouder zijn als 20 jaar buitengewoon welkom.

Om het geheel goed te kunnen organiseren hebben we een minimaal aantal inschrijvingen nodig. Dus verzoeken wij u het inschrijvingsformulier zo snel mogelijk ingevuld aan ons terug te zenden.

U bent pas officieel ingeschreven als deelnemer als wij het volledig ingevulde formulier vergezeld van een voorschot van 50€ ontvangen hebben. Mocht het ongeluk willen dat u op het laatste moment af moet zeggen dan wordt dit geld in de kas van de vereniging gestort voor het organiseren van toekomstige activiteiten.

Hieronder vindt U alle inlichtingen betreffende het verjaardagsfeest, overnachtingsmogelijkheden, maaltijden, kosten etc. We zijn nog steeds bezig om een en ander af te ronden. Dus het is verstandig om regelmatig even op deze site te kijken. Dan kunt u de ontwikkelingen op de voet volgen.

Hopend op een geweldige opkomst,

De Organisatoren.

Volvo 480